اخبار

دستورالعمل دانشگاه آزاد اسلامی درباره ساماندهی پرداخت شهریه و سنوات دانشجویان تحصیلات تکمیلی جدید

دستورالعمل ساماندهی چگونگی پرداخت شهریه و سنوات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از سوی معاونان آموزش و تحصیلات تکمیلی و پژوهش و فناوری این دانشگاه ابلاغ شد.

فردا آغاز فرصت جدید برای ثبت‌نام در دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

متقاضیان بازمانده برای ثبت‌نام و پذیرش در دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم از فردا اول اسفند می‌توانند در این آزمون ثبت‌نام کنند.

ادامه مطلب
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان: دانشجویان شاهد و ایثارگر نور چشم دانشگاه هستند

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با تاکید بر خدمت به دانشجویان شاهد و ایثارگر و با توجه به آغاز نیم‌سال دوم تحصیلی ۹۶-۹۵ در واحدهای دانشگاهی استان، گفت: «دانشجویان شاهد و ایثارگر نور چشم دانشگاه هستند.»

فهرست نشریات جعلی و نامعتبر خارجی منتهی به بهمن ماه ۹۵

آخرین سیاهۀ نشریات نامعتبر (Fake & hijacked journals) و جعلی (Black list Journals)، همواره از طریق وبگاه دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشیِ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر می شود و در دسترس دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی کشور قرار می گیرد.

ادامه مطلب
رتبه واحدهای دانشگاه آزاداسلامی در پایگاه استنادی ISC اعلام شد/ واحد اهواز در جایگاه ۲۱

گروه رتبه‌­بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در چهارمین ارزیابی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تعداد ۳۵۳ واحد این دانشگاه را مورد ارزیابی قرار داد و نتایج آن را منتشر کرد.