تعطیلات دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۸ اسفند تا ۱۳ فرودین اعلام شد

با پیشنهاد دکتر میرزاده و تصویب در دویستمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، مقرر شد با وجود دایر بودن سازمان ها و دوایر دولتی پس از خاتمه تعطیلات رسمی نوروز، همه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تا سیزدهم فروردین ماه ۹۶ از تعطیلات نوروزی بهره مند شوند.

ادامه مطلب
دانشگاه آزاد اسلامی مرجع تایید ثبت اختراع می‌شود/ رونمایی از نرم‌افزار اصالت‌سنج پایان‌نامه‌ها در اجلاس هفتاد و یکم

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از رونمایی رسمی نرم‌افزار اصالت‌سنج پایان‌نامه‌ها واحد نجف‌آباد در اجلاس سراسری ۷۱ این دانشگاه خبر داد.

ادامه مطلب
رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه‌ آزاد اسلامی خوزستان: وظیفه گزینش‌ دانشگاه‌ها مهم و سنگین است.

رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان خوزستان گفت: «با توجه به اینکه دانشگاه‌ها وظیفه تربیت و پرورش آینده‌سازان ایران اسلامی را برعهده دارند، وظیفه گزینش‌ دانشگاه‌ها بسیار مهم و سنگین است که در این بین گزینش و نظارت دقیق بر عملکرد کارکنان و اعضای هیات علمی به ویژه استادان حق‌التدریس که با هیچ ارگانی همکاری ندارند، بسیار مهم است.»

ادامه مطلب
دکتر لک: قانون‌مداری، تکریم ارباب رجوع، کیفیت آموزشی و اقتصاد دانش‌بنیان، شالوده دوره مدیریتی دکتر میرزاده است

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، اساس و شالوده دوره مدیریتی دکتر میرزاده را قانون‌مداری، تکریم ارباب رجوع، افزایش کیفیت آموزشی و اقتصاد دانش‌بنیان برشمرد.

طرح «یاد سبز شهدا» با درختکاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

پیرو بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای استمرار طرح «یاد سبز شهدا» به منظور نگهداری محیط زیست و ارج نهادن به مقام شهدا در واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور، این مهم با اقدام دانشگاهیان در روز و هفته درختکاری به مرحله عمل رسیده است.

فهرست نشریات جعلی و نامعتبر خارجی منتهی به بهمن ماه ۹۵

آخرین سیاهۀ نشریات نامعتبر (Fake & hijacked journals) و جعلی (Black list Journals)، همواره از طریق وبگاه دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشیِ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر می شود و در دسترس دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی کشور قرار می گیرد.