اخبار

هدف رسانه های مغرض با دانشگاه، باج گیری و سهم خواهی سیاسی است. دانشگاه آزاد اسلامی مرعوب جوسازی ها نخواهد شد

دکتر میرزاده در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با انتقاد از انتشار اخبار مغرضانه و کذب برخی رسانه ها علیه مدیریت این دانشگاه، تاکید کرد: هدف این رسانه ها باج گیری و سهم خواهی سیاسی است و دانشگاه آزاد اسلامی مرعوب این جوسازی ها نخواهد شد.

تمرکز بر روی تولیدات داخلی و استفاده از آنها در ایجاد اشتغال و استقلال کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با توجه به سخنان مسئولان کشور و دانشگاه خواستار توجه ویژه به صرفه‌جویی و تحقق شعار اقتصاد مقاومتی شد و تمرکز بر روی تولیدات داخلی و استفاده از آنها را در ایجاد اشتغال و استقلال کشور مهم دانست.

نحوه خرید کتاب های لاتین در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ بخشنامه ای نحوه دریافت بن خرید کتاب های لاتین در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب را به واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد.