درآستانه عید سعید فطر

اولین شورای اداری کارکنان واحد اهواز برگزار شد

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۹ کد : ۲۴۰۷ اخبار شاخص جدید
اولین شورای اداری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در سال جاری با حضور کلیه پرسنل در مسجد پیامبراعظم (ص) این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز:

حجت الاسلام دکترفرج اله براتی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در این مراسم، ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید فطر و قبولی طاعات، دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از بزرگترین و معتبرترین دانشگاه کشور خواند و گفت: در سی و ششمین سالگرد تاسیس این دانشگاه، افتخارات و پیشرفتهای آن در جامعه مشهود و قابل لمس است.

وی با اشاره به ریزش دانشجو در کشور که به تبع آن موجب کاهش درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی شده است گفت: دانشگاه برنامه و راهکارهای خوبی را برای گذر از این موقعیت تهیه و اجرا کرده است.

براتی با تاکید به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی برای کارکنان این دانشگاه، خانه دوم است گفت: با حضور دکتر ولایتی به عنوان رییس هیات موسس و دکتر فرهاد رهبر به عنوان رییس دانشگاه، سیاستها و برنامه های تشویقی و حمایتی از پرسنل دانشگاه تدوین و اجرا شده است.

سرپرست واحد اهواز بازخرید و بازنشستگی زودتر از موعد را یکی از برنامه های تشویقی دانشگاه خواند و گفت: برنامه های رفاهی و حمایتی خوبی نیز برای پرسنل دانشگاهی تدوین و به مرور زمان اجرا می شوند.

براتی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کارکنان واحد اهواز از زحمتکشان مجموعه دانشگاهی و مسئولان نیز خدمتگزار آنان هستند گفت: دانشگاه آماده دریافت طرح ها، ایده ها و برنامه های خلاق و نو در راستای حمایت و رفاه کارکنان است.

وی در بخش پایانی سخنان خود چابک سازی، استفاده بهینه از منابع دانشگاه، افزایش درآمدهای غیر شهریه ای و اقتصاد دانش بنیان، ارتقا بهره وری کارکنان و... را از دیگر برنامه های واحد اهواز در سال جاری خواند.

در ادامه این مراسم، دکتر علیرضا تقیان دشت بزرگ معاون اداری و مالی و دکتر سروش زرین آبادی معاون آموزشی واحد اهواز در سخنان کوتاهی به ارائه گزارشی از فعالیتهای حوزه مربوطه پرداختند.

در پایان این مراسم نیز از ۳۵ نفر از کارکنان برگزیده مسابقات قرآنی ماه مبارک رمضان با اهدای جوایزی تقدیر شد.