آغاز پیش ثبت نام تسهیلات وزارت علوم

۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۳ کد : ۲۴۸۱ اخبار دانشگاه
پیش ثبت نام وام وزارت علوم،تحقیقات و فناوری برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ آغاز شد.
آغاز پیش ثبت نام تسهیلات وزارت علوم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز:

پیش ثبت نام وام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از طریق سایت صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به نشانی www.bp.swf.ir از ۱۵ مهر ماه آغاز و تا ۳۰ آذر ماه سال جاری ادامه دارد. بنا براین گزارش، باتوجه به سیاست های جدید صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجویان جهت دریافت وام شهریه می بایست بانک قرض الحسنه مهر ایران را انتخاب و پس از تأیید صندوق رفاه دانشجویان، برای تشکیل پرونده به بانک قرض الحسنه مهر ایران مراجعه کنند.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز نیز می‌توانند از طریق پورتال صندوق رفاه وزارت علوم اقدام به ثبت نام برای دریافت این وام شوند.

شرایط دریافت وام مذکور برای دانشجویان این گونه اعلام شده است:

- کاردانی و کارشناسی ناپیوسته (ترم های مجاز ۴ ترم اول) و کارشناسی پیوسته (ترم های مجاز ۸ ترم اول) به مبلغ ۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال

- کارشناسی ارشد ناپیوسته (ترم های مجاز ۴ ترم اول) به مبلغ ۱۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال

- دکتری تخصصی (ترم های محاز ۸ ترم اول) به مبلغ ۲۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال

------ نکته ۱: سال ورود دانشجویان مبنای محاسبه ترم های مجاز می باشد.

------ نکته ۲: ثبت اطلاعات در سایت مذکور به منزله تأیید و پرداخت وام نمی‌باشد.