تبیین عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان در گفتگوی ویژه خبری مرکز خوزستان

۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۷۵۲ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
‌‌‌‌‌‌‌ عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در سال ۹۷ در گفتگوی ویژه خبری مرکز خوزستان تشریح شد.
تبیین عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان در گفتگوی ویژه خبری مرکز خوزستان

‌‌‌‌‌‌‌مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با اعلام این خبر گفت: به منظور اطلاع رسانی و معرفی بیشتر پتانسیل ها و توانمندی های دانشگاه های استان، رییس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در گفتگوی ویژه خبری حضور یافت و به طور زنده و مستقیم، عملکرد یک ساله این دانشگاه را تشریح کرد.

بهمن گلابوند گفت: در این گفتگو حجت الاسلام والمسلمین براتی در خصوص حوزه های فرهنگی، پژوهشی، تحصیلات تکمیلی و دانشگاه مسئله محور به مدت ۲۰ دقیقه با مردم شریف خوزستان صحبت نمود.

وی تشریح برگزاری مراسم ازدواج ۲۵۰ زوج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی که ۱۷ اسفند به میزبانی واحد اهواز برگزار می شود را از مهمترین صحبت های رییس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در این گفتگوی زنده تلویزیونی عنوان کرد و گفت: روند اجرای مراسم مذکور در این برنامه تلویزیونی برای بینندگان خبر خوزستان تشریح و تبیین شد.