صد و چهار زوج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان راهی خانه بخت شدند

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۷۵۵ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
صد و چهار زوج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان راهی خانه بخت شدند

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و واحد اهواز در این مراسم با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص ازدواج آسان گفت: ازدواج سنت اهل بیت (ع) است و در دین مقدس اسلام بر این امر مقدس تاکید زیادی شده است. حجت الاسلام براتی در ادامه افزود: مهریه سنگین باعث خوشبختی نمی شود بلکه با سخت نگرفتن ازدواج و مهریه کم، می توان خوشبختی را رقم زد. مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی هم در سخنانی خطاب به زوجین گفت: شما از استانی راهی مشهد مقدس می شوید که هزاران شهید را به انقلاب اسلامی تقدیم کرده است و باید قدردان خون پاک شهدا باشیم. رضا نصیری در ادامه به برنامه سفر زوجین به مشهد مقدس اشاره نمود و گفت: در این سفر سه روزه برنامه های فرهنگی خوبی برای این عزیزان در نظر گرفته شده است. حجت الاسلام علی عطایی نسب مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی هم که خطبه عقد یکی از زوجین را قرائت نمود ضمن توصیه به زوجین گفت: ساده زندگی کردن ولی توام با عشق ضامن خوشبختی است. گودرز شاطری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز هم گفت: بعد از قرائت نامه میثاق نامه با شهدا، زوجین برای ادای احترام به شهدای گمنام مدفون شده در واحد اهواز حاضر شدند و با نثار فاتحه یاد این عزیزان را گرامی داشتند. گفتنی است پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و صرف نهار، زوجین توسط بیش از ۵۰ تاکسی آذین شده به سمت راه آهن اهواز در قالب کاروان حرکت کردند.