در واحدهای استان خوزستان کارهای فرهنگی خلاقانه ای صورت گرفته که می تواند الگوی خوبی برای سایر کشور باشد

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۷۵۷ اخبار دانشگاه جدید

‌‌‌‌‌‌‌معاون برنامه ریزی و نظارت اداره کل فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن اشاره به برنامه ها و سیاست های جدید معاونت های فرهنگی و دانشجویی که در قالب بخشنامه ها ارسال می شود گفت: طبق دستور دکتر ولایتی و تاکید دکتر طهرانچی مسائل فرهنگی باید در دانشگاه بصورت جدی پیگیری شود که به همین منظور نظارت و ارزیابی واحد های کشور جهت یکسان سازی و شناسایی نقاط قوت و ضعف انجام می شود.

حجت الاسلام عباس علی رستمی که در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی استان خوزستان به میزبانی واحد اهواز حضور داشت با اشاره به اینکه نظارت و پیگیری رکن اصلی هرکاری است افزود: در برخی از واحدهای دانشگاهی استان خوزستان کارهای فرهنگی خلاقانه ای صورت گرفته که می تواند الگوی مناسبی برای سایر واحدهای کشور باشد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی خوزستان نیزضمن اشاره به اینکه کارهای فرهنگی یکی از اولویت های واحدهای استان است گفت: هر چه کار فرهنگی انجام دهیم کم است و ما باید تمام تلاش خود را در این زمینه بکار بگیریم.

حجت الاسلام والمسلمین فرج الله براتی در ادامه داد: در زمینه کارهای فرهنگی تحول در انسان ها مهم است چرا که می توان آثار و نتایج آن را در جامعه مشاهده کرد.

حجت الاسلام علی عطایی نسب مسئول نهاد رهبری دانشگاه های آزاد اسلامی استان خوزستان نیز گفت: در سبد خانواده های ایرانی کالای فرهنگی کمتر وجود دارد و وظیفه ماست که در این زمینه ها باید قدم بر داریم.