سید محمود هاشمی در واحد اهواز : توجه جدی نخبگان دانشگاهی برای تحقق گام دوم انقلاب

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۷۶۱ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید

‌‌‌‌‌‌‌رئیس بسیج اساتید و دفتر هماهنگی کانون های دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه مسئولان کانون های بسیج اساتید استان خوزستان به رویکرد تحولی در بسیج اساتید و دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: تحولات انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی اثرات و برکات بی شماری تا کنون داشته است که یکی از ده ها برکت تحولات انقلابی، حضور استادان و نخبگان انقلابی در هرم مدیریتی و مسئولیت های اجرایی در این دانشگاه است.
سید محمود هاشمی در ادامه به اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: هفت ماموریتی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کرده اند ارکان چهل سالگی گام دوم انقلاب است و این ماموریت ها برای تحقق گام دوم باید مورد توجه جدی قرار بگیرد و نخبگان دانشگاهی راهکارهای عملیاتی شدن گام دوم را احصاء و ارئه کنند.

وی در ادامه به لزوم وحدت در بین جریان نخبگان انقلابی اشاره کرد و گفت: با توجه به کثرت خرده فرهنگ ها و قومیت ها در استان خوزستان لزوم وحدت نخبگان در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان باید مورد توجه جدی باشد.

عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به ظرفیت راهیان نور اشاره کرد و گفت: استادان بسیجی باید برای تبیین عملیات ها و دستاوردهای دفاع مقدس و انتقال مبانی آن به نخبگان دانشگاهی تلاش مضاعفی داشته باشند.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه بر لزوم تقویت کانون ها و استقرار کارشناس در کانون های بسیج استادان افزود: کانون های بسیج اساتید در سال ۹۸ باید در تمامی واحد های دانشگاهی دایر شوند و فعالیت خود را ارتقا دهند.
هاشمی خاطر نشان کرد ظرفیت عظیم دانشگاه آزاد اسلامی باید در خدمت انقلاب و نظام قرار گیرد و هیج ملاحظاتی جز ملاحظه انقلابی و اسلامی نباید مبنای تصمیم گیری قرار باشد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و واحد اهواز نیز در این نشست ضمن ارائه فعالیت های انجام شده و برنامه های آتی گفت: ملاک و معیار ما برای انجام این فعالیت ها پس از رضای خداوند متعال، شادی روح امام خمینی (ره) و شهدا و عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری است.

حجت الاسلام فرج الله براتی در ادامه ضمن اشاره به ظرفیت های موجود در واحد های استان خوزستان در زمینه های مختلف علمی، تحقیقاتی و تجهیزاتی افزود: هم اکنون در استان دارای ۱۵ واحد، ۲ مرکز و ۱ پردیس هستیم که خوشبختانه در همه واحدها بسیج اساتید بصورت فعال وجود دارد و همین مساله باعث شده که در سال گذشته واحد اهواز مقام اول کشور را در این زمینه کسب کند. شایان ذکر است در ابتدا جلسه مسئولین کانون هاضمن ارائه گزاشی از عملکرد خود به بیان نقطه نظرات، دیدگاه ها و مشکلات خود پرداختند.