حضور رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در خوزستان

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۷۹۳ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
به منظور ارائه خدمات بهتر و بیشتر به سیل زدگان، رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی به خوزستان سفر کرد.
حضور رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در خوزستان

‌‌‌‌‌‌‌پیرو دستور دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی مبنی بر بکارگیری تمامی امکانات و نیروهای دانشگاه آزاد اسلامی جهت کمک به هموطنان سیل زده، قرار جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با محوریت واحد اهواز فعالیت خود را در ۵ محور اصلی آغاز کرد. به همین منظور دکتر رنجبر به عنوان رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی برای بازدید و بررسی میدانی فعالیت های انجام شده به خوزستان سفر کرد.

در ابتدای این سفر دکتر رنجبر به مقام شامخ شهدای گمنام مدفون در واحد اهواز ادای احترام کرد و پس از آن به منطقه سیل زده حمیدیه رفت و از نزدیک با مردم سیل زده دیدار کرد. وی در دیدار چهره به چهره با مردم گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به فعالیت ها و کمک رسانی های خود تا پایان شرایط ادامه می دهد و بزودی و با هماهنگی ستاد امکانات و کمک های دانشگاه آزاد اسلامی ارائه می شود. وی در ادامه ضمن بازدید از ایستگاه های سلامت ایجاد شده توسط واحد اهواز بازدید و از نزدیک روند خدمت رسانی را مورد بررسی قرار داد. دکتر رنجبر در ادامه به دیگر محورها و مناطق سیل زده استان خوزستان هم سفر می کند.

مدیریت هر کدام از ۵ محور اصلی با برنامه ریزی صحیح و مشخص، ادامه فعالیت اردوگاه ها و کمپ های ایجاد شده توسط قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان تا عادی شدن شرایط، برگزاری برنامه های فرهنگی و جشن های اعیاد شعبانیه در اردوگاه های اسکان سیل زدگان از موارد مطرح شده در جلسه دیشب قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان بود.

راه اندازی ایستگاه های سلامت، پخت و توزیع روزانه حدود ۱۰۰۰ پرس غذای گرم، راه اندازی آشپزخانه های صحرایی، راه اندازی پایگاه جمع آوری کمک های مردمی، جمع آوری و ارسال کمک های نقدی و غیرنقدی کارکنان دانشگاه آزاد خوزستان، توزیع اقلام اساسی و بهداشتی، توزیع آب معدنی و کنسرو و تحویل ۳۰۰ کیلوگرم گوشت و مرغ منجمد به هلال احمر از عمده فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان بود که از ابتدای وقوع سیل در استان انجام شده و تا عادی شدن شرایط، ادامه خواهد داشت.