مسئول و اعضای قرارگاه جهادی خوزستان مشخص شدند

۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۸۰۰ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
دکتر رنجبر رئیس قرارگاه مرکزی جهادی دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی حجت الاسلام دکتر فرج الله براتی را به سمت رئیس قرارگاه جهادی استان خوزستان منصوب کرد.
مسئول و اعضای قرارگاه جهادی خوزستان مشخص شدند

در متن این حکم آمده است: نظر به تشکیل و استقرار قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز به منظور کمک به هم‌وطنان آسیب‌دیده از سیل اخیر در استان خوزستان و بسیج امکانات دانشگاه برای کاهش و رفع مشکلات به وجود آمده، جنابعالی را به‌عنوان رئیس قرارگاه جهادی خوزستان منصوب می‌کنم.

انتظار می‌رود با هماهنگی استانداری، فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مستقر در منطقه و ستاد مدیریت بحران استان اقدامات لازم را در خصوص رفع این مشکلات به عمل آورید.

بر این اساس لازم است کلیه واحدهای دانشگاه آزاد در سراسر کشور به‌عنوان واحدهای معین، نهایت همکاری و حمایت از این قرارگاه را داشته باشند.

در همین راستا و پس از بررسی مناطق مختلف استان و نیازهای ساکنین این مناطق حجت الاسلام دکتر فرج الله براتی بعنوان رئیس، مهندس احمد صالحی آرا معاون اجرایی و عملیاتی، دکتر شهرام شهرویی معاون منابع انسانی، دکتر علیرضا تقیان بعنوان معاونت پشتیبانی و درمانی و بهداشتی، دکتر گودرز شاطری رابط با فرمانداری ها، سید موسی موسوی رابط با سپاه پاسداران، دکتر مهدی مهدوی عادلی معاون فنی و عملیاتی و دکتر ابراهیم آقاجری معاون رسانه ای قرارگاه عملیاتی انتخاب شدند.