رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خبرداد :

عملیاتی شدن موضوعات مشخص شده قرارگاه جهادی دانشگاه در اولین فرصت

۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۸۰۱ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در جلسه صبح امروز این قرارگاه که با حضور معاون عملیاتی، اجرایی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای این قرارگاه برگزار شد، ضمن تشکر از تلاش های شبانه روزی همه همکاران، گفت: موضوعات مشخص شده باید در اولین فرصت، عملیاتی شوند.
عملیاتی شدن موضوعات مشخص شده قرارگاه جهادی دانشگاه در اولین فرصت

حجت الاسلام براتی افزود: با انسجام کامل و تصمیم گیری درست می توان به هدف که همان خدمت رسانی به مناطق سیل زده است، دست یافت و هدف از تشکیل قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان هم، رسیدن به انسجام لازم و تصمیم گیری به صورت منسجم می باشد. وی ضمن مشخص نمودن وظایف اصلی و مهم مسئولین مقرهای ایجاد شده در مناطق سیل زده، گفت: با همکاری بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی می توان با انسجام بیشتر کارها را پیش برد و بازوی حمایتی مقرها باشند.

معاون عملیاتی اجرایی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی هم در این جلسه گفت: خدای بزرگ را شاکریم که توفیق خدمتگزاری به هموطنان را به ما عنایت فرموده است و این یک آزمون برای ایجاد همبستگی بیشتر بین مردم خوزستان و سایر نقاط کشور است.

صالحی آرا، هدفمند انجام شدن خدمت رسانی و نبود ستاد مرکزی در خوزستان بمنظور پیشبرد کارها را از اهداف تشکیل قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در استان خوزستان عنوان کرد.

برآورد نیروهای انسانی مورد نیاز، مشخص شدن میزان توانمندی نیروهای اعزامی، تعداد و نوع خودروهای اعزامی، تعداد راننده ها، مشخص شدن ظرفیت واحدها و مراکز دانشگاهی خوزستان برای اسکان و تهیه غذا، اختصاص فضای واحدها و مراکز به افراد سیل زده جهت اسکان، مدیریت ارسال کمک های نقدی و غیرنقدی مردم و پرسنل، تقویت زیرساخت های رادیویی و بی سیم، فعال سازی ستاد خبری برای پوشش اخبار از جمله مواردی مورد تاکید معاون عملیاتی اجرایی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه بود. در پایان ضمن مشخص نمودن وظایف اصلی و مهم مقرهای ایجاد شده، اعضای قرارگاه به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

انتهای پیام /