ارائه خدمات بهداشتی به بیش از ۴۰۰ خانواده ، توسط ایستگاه های سلامت واحد اهواز

۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۸۰۵ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
ارائه خدمات بهداشتی به بیش از ۴۰۰ خانواده  ، توسط ایستگاه های سلامت واحد اهواز

رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با اعلام این خبر گفت: این خدمات توسط ۲ ایستگاه سلامت در حمیدیه و یادمان شهدای هویزه به بیش از ۴۰۰ خانواده ارائه شده است.

حجت الاسلام براتی با بیان اینکه این ایستگاه ها از ابتدای سیلاب کار خدماتی خود را آغاز کردند، افزود: جامعه هدف ایستگاه های سلامت واحد اهواز، کودکان، سالمندان و ماردران باردار است که به آنها آموزش بهداشت عمومی، آموزش رعایت بهداشت در کمپ و محل اسکان موقت، کنترل فشار خون، دیابت و بیماری های خاص انجام می شود. وی با بیان اینکه، در صورت لزوم بیماران حاد به بیمارستان ها و مراکز درمانی معرفی و اعزام می شوند، گفت: فشار خون و دیابت مادران باردار روزانه کنترل می شود و به آنها نحوه تغذیه صحیح، شناسائی علائم پرخطر دوران بارداری آموزش داده می شود.

رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ادامه داد: به منظور پیشگیری از بیماری های پوستی، بسته بهداشتی شامل شامپو، صابون، حوله، شانه و اقلام بهداشتی، بین این خانوارها توزیع شده است. حجت الاسلام براتی در پایان گفت: به منظور پوشش بیشتر مناطق سیل زده، ایستگاه های سلامت سیار را هم راه اندازی خواهیم کرد. ‌‌‌‌