دریافت گواهینامه آزمایشگاه معتمد و همکار استاندارد توسط واحد اهواز

۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۹۰۲ اخبار دانشگاه جدید
دریافت گواهینامه آزمایشگاه معتمد و همکار استاندارد توسط واحد اهواز

‌‌‌‌‌‌‌آزمایشگاه های جذب اتمی و کروماتوگرافی گازی واحد اهواز گواهی نامه آزمایشگاه معتمد و همکار استاندارد دریافت کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با اعلام این خبر گفت: در راستای تحقق اهداف راهبردی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص استانداردسازی آزمایشگاههای تحقیقاتی و اخذ مجوزهای لازم برای ارائه خدمات آزمایشگاهی برون دانشگاهی، آزمایشگاه های این واحد دانشگاهی با توجه به امکاناتی که دارند موفق به دریافت این گواهینامه شدند.

حجت الاسلام فرج الله براتی با بیان اینکه دریافت این گواهینامه در خصوص مواد غذایی بوده است، گفت: با اخذ این مجوز، واحد اهواز علاوه بر پژوهشگران سراسر کشور به بازرگانان فعال حوزه مواد غذایی، گمرک و شرکت های بازرسی هم می توانند خدمات مشاوره ای ارائه دهد.

وی در پایان تقویت و ارتقاء سطح کیفی و ایمنی در آزمایشگاه ها و کارگاه ها و اقزایش توان عملیاتی آنها را از مهمترین اولویت های واحد اهواز عنوان کرد. ‌‌