راه انداری کانکس در روستای مگران ۳ توسط دانشگاه آزاد اسلامی

۱۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۹۱۰ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
همزمان با فرا رسیدن عید سعید فطر یک کانکس در روستای سیل زده مگران ۳ توسط قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خورستان راه اندازی شد.
راه انداری کانکس در روستای مگران ۳ توسط دانشگاه آزاد اسلامی
رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با بیان اینکه یک زوج خیر تهرانی هزینه ازدواج خود را برای ساخت این کانکس اهدا کردند گفت: به یاری خداوند متعال و به مناسیت عید سعید فطر با حضور آیت الله عباس کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری روز گذشته به همراه‌مردم منطقه، برای افتتاحیه، نماز جماعت را در این کانکس برگزار کردیم.
حجت الاسلام براتی با اشاره به اینکه کانکس اهدایی دارای همه امکانات از جمله روشنایی و کولر برای رفاه و زندگی مردم است افزود: ضمن انجام کارهای فرهنگی برای مردم این منطقه و نشست صمیمی با آنها، نقل و شیرینی به مناسبت عید سعید فطر در بین آنها پخش شد.
وی در پایان گفت: همچنان در کنار مردم مناطق سیل زده هستیم و از هیچ خدماتی دریغ نمی کنیم.