در کنارهم برای رسیدن به یک دانشگاه مطلوب و موفق

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۹۵۵ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
در کنارهم برای رسیدن به یک دانشگاه مطلوب و موفق

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز امروز و در نشست صمیمی با اساتید دانشکده علوم پایه و هنر گفت : اگر با هم و منسجم تلاش و عمل کنیم می توانیم موانع و مشکلات موجود را کنار بزنیم و به هدف که همان رسیدن به یک دانشگاه مطلوب است، دست یابیم . حجت الاسلام براتی با بیان اینکه درآمدزایی از منابع دیگر دانشگاه یکی از برنامه های اصلی دانشگاه آزاد خوزستان است گفت : استادان باید از ظرفیت های موجود در دانشگاه استفاده کنند تا درآمدزایی صورت پذیرد و اگر این کار انجام شود مشکلات واحدها بخصوص واحدهای زیانده حل می شود . وی با بیان اینکه با اراده ثابت کرده ایم که می توانیم ، گفت : با همکاری و همفکری و تشکیل اتاق فکر، استادان می توانند بازوان محکمی برای ثابت کردن دانشگاه آزاد در همه زمینه ها باشند . رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به ساخت یکی از قطعات صنعت ملی حفاری توسط تیم مهندسی این واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت : با این کار توانستیم فعل می توانیم را به خوبی برای صنایع صرف کنیم و این حاصل تلاش و فعال بودن همه همکاران و استادان است . حجت الاسلام براتی ادامه داد : گروه علوم پایه و هنر ، پایه و اساس همه رشته هاست و استعدادهای فراوانی در این گروه وجود دارد که می توان با توسعه دانش، درآمدزایی داشت و علم را به ثروت تبدیل کرد . در ادامه جلسه مدیران گروه و استادان رشته های شیمی، فیزیک ، ریاضی، معماری و شهرسازی، گرافیک ، زمین شناسی و زیست شناسی به بیان دیدگاه ها و مشکلات موجود پرداختند .

برگزاری جلسات به تفکیک برای گروه های آموزشی ، انعقاد تفاهم نامه با اداره های کل در استان، نبود فضای آموزشی و اداری مناسب، گسترش رشته ها در مقاطع تحصیلات تکمیلی، نگاه ویژه به چاپ کتب ، کم بودن زمان استفاده دانشجویان دکتری از دستگاه های موجود در آزمایشگاه ها، نحوه درآمدزایی از آزمایشگاه ها با عنوان آزمایشگاه های همکار استاندارد ، کم نمودن فرآیند اداری و تسریع در اخذ مجوزها جهت فرآیندهای درآمدزایی ، نگاه ویژه به رشته های هنر و معماری ، نبود فضای مناسب برای مدیران گروه و اعضای هیات علمی این دانشکده از مهمترین موضوعات مطرح شده در این نشست صمیمی بود که حجت الاسلام براتی قول بررسی مشکلات در شورای معاونین واحد و پیگیری رفع آنها را دادند .