تلاش همکاران در ثبت نام دانشجویان جدیدالورود، ستودنی است

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۰۵۵ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
تلاش همکاران در ثبت نام دانشجویان جدیدالورود، ستودنی است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در نشستی صمیمی با ستاد ثبت نام دانشجویان جدیدالورود گفت: همکاران همه حوزه ها با همت، اراده، تلاش و از خودگذشتگی توانستند کار ثبت نام را به سرانجام برسانند که اینجانب از همه همکاران تشکر و قدردانی می کنم.

حجت الاسلام فرج اله براتی با بیان اینکه تلاش عوامل اجرایی ثبت نام باعث به ثمر رسیدن تلاش ها شده است، افزود: با افزایش تلاش و کوشش و صرف فعل « ما می توانیم » و از همه مهمتر با مثبت دیدن همه فعالیت ها، می توانیم به نتیجه مطلوب تر و دلخواه برسیم.

وی با اعلام اینکه با برنامه ریزی هر کاری انجام پذیر است گفت: باید به گونه ای عمل کنیم که کسی که هم اکنون دانشجوی ماست بتواند در آینده نقش بسزایی در اداره و سازندگی کشور داشته باشد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهوازدر پایان سخنان خود ضمن تشکر مجدد از همه همکارانی که به صورت مستقیم و غیرمستقیم در ثبت نام همکاری داشتند افزود: باید نقاط ضعف و قوت را شناسایی کرده و مطابق آن تصمیم گیری کنیم.

بیژن کریمی بیرگانی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد اهواز هم در سخنانی ضمن تشکر از همه همکاران گفت: علیرغم کم کردن سهمیه مقاطع تحصیلات تکمیلی ، پذیرش دانشجو نسبت به سال قبل افزایش چشمگیری داشته است و این مرهون تلاش های همه همکاران عزیز است .

در ادامه این نشست همکارانی که به طور مستقیم با ثبت نام دانشجویان جدیدالورود همکاری داشتند به بیان دیدگاه های خود برای برطرف کردن نواقص موجود جهت بهبود و تسریع در فرآیند ثبت نام آینده پرداختند.