تشکیل کارگروه های حلقه های صالحین در واحد اهواز

۰۴ آبان ۱۳۹۸ | ۰۷:۲۸ کد : ۳۰۷۷ اخبار دانشگاه جدید
با هدف اجرای بیانیه گام دوم انقلاب، کارگروه های حلقه های صالحین استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز تشکیل و کار خود را آغاز نمود.
تشکیل کارگروه های حلقه های صالحین در واحد اهواز

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با اعلام این خبر گفت: در کارگروه سبک زندگی ایرانی اسلامی 10 استاد و در کارگروه علم و پژوهش هم 10 استاد حضور دارند.

حجت الاسلام فرج اله براتی افزود: دوشنبه های هر هفته و به مدت دو ساعت، این استادان در قالب حلقه های صالحین جهت عملی نمودن فرامین رهبر معظم انقلاب در قالب دو کارگروه سبک زندگی ایرانی اسلامی و علم و پژوهش به کنکاش و بررسی راه های عملیاتی کردن این دستورات به بحث و تبادل نظر می پردازند.

وی در پایان ادامه داد: امیدواریم با برگزاری چنین نشست هایی بتوانیم گام های خوبی برای رفع مشکلات جامعه بر داریم و نقش دانشگاه مسئله محور را به خوبی ایفا نماییم.