مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد باغملک

۰۶ آبان ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۰۸۱ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد باغملک

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان گفت: در هر سازمانی اگر نیروها در جهت تحقق اهداف آن سازمان گام بردارند، چشم انداز آن سازمان زودتر محقق می شود و در این خصوص در کنار هم و با هم بودن برای پیشبرد اهداف سازمان مهم است.

حجت الاسلام فرج اله براتی در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد باغملک افزود: همگان را به رعایت قوانین و ضوابط در کار توصیه می کنم و امیدوارم که بتوانیم گامی برای تعالی بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی برداریم.

وی افزود: قبول مسئولیت در دانشگاه آزاد اسلامی به معنای کار دو چندان نسبت به گذشته خواهد بود و با توجه به ترسیم اهداف سازمان و نقشه راه جدید دانشگاه، مسئولان باید تلاش مستمر و شبانه روزی داشته باشند.

شهرام شهرویی سرپرست دبیرخانه هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم در این مراسم ضمن تشکر از تلاش های خالصانه همه همکاران گفت: با همکاری و همفکری می توانیم موانع پیش روی پیشرفت و تعالی را برداریم و در این زمینه همه باید تلاش کنیم.

در این مراسم ضمن تشکر از زحمات ایمان زنگنه سرپرست قبلی واحد باغملک، وحید خادمی به عنوان سرپرست جدید این واحد دانشگاهی انتخاب شد.