آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود واحد اهواز

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۰۹۲ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود واحد اهواز

در این مراسم که صبح امروز و با حضور تمامی دانشجویان جدیدالورود برگزار شد، معاون دانشجویی و فرهنگی واحد اهواز ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان بابت انتخاب یکی از بزرگترین واحدهای دانشگاهی استان و کشور بر لزوم خدمت رسانی و پاسخگویی و ایجاد محیطی علمی همراه با نشاط تاکید کرد. معاون پژوهشی واحد هم در خصوص شاخص های علمی و پژوهشی و همچنین حوزه های زیرمجموعه آن معاونت از جمله ارتباط با صنعت، آزمایشگاه ها و کارگاه ها و امکانات کتابخانه ای سخن گفت. در ادامه مدیر کل امور فرهنگی، مدیر برنامه ریزی آموزش، مسوول مرکز مشاوره و مدیرکل تربیت بدنی هم در خصوص حوزه های خود از جمله چگونگی تکمیل نمودن بانک اطلاعات ورزشی، قوانین آموزشی، نحوه استفاده از خدمات مرکز مشاوره برای دانشجویان جدیدالورود صحبت نمودند. در حاشیه این مراسم باشکوه، دانشجویان فعال در انجمن های علمی با برپایی غرفه و خوش آمدگویی به دوستان نو ورود خود توانایی ها و شرایط ویژه همکاری در انجمن ها را با دانشجویان جدیدالورود در میان گذاشتند.