نخبگان دانشگاهی با روش علمی مسائل جامعه را حل نمایند

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۱۱۲ اخبار دانشگاه جدید
نخبگان دانشگاهی با روش علمی مسائل جامعه را حل نمایند

معاون تعلیم و تربیت سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان خوزستان گفت: نخبگان باید با روش علمی اعتراض خود را بیان کنند و با این روش مسائل و مشکلات جامعه را حل و فصل نمایند.

حجت الاسلام ذوالفقاری که به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج در جمع کارکنان واحد اهواز سخن می گفت ، به اقدامات اخیر آشوبگران اشاره کرد و گفت: مردم با راهپیمایی های خودجوش خود در شهرهای مختلف کشور و استان خوزستان، راه خود را از آنها جدا و ثابت کردند که اعتراض با خرابکاری و اغتشاش فرق می کند.

وی ادامه داد: در چهل سال عمر انقلاب هر وقت از نور و علم امام و ولی فقیه استفاده کردیم دچار ضرر و زیان نشدیم و تازه این تبعیت باعث رشد و ترقی کشور هم شده است.

معاون تعلیم و تربیت سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان خوزستان به اقدامات اخیر اغتشاشگران اشاره کرد و گفت: جریانات اخیر عرصه ای برای تبعیت از امام و ولی فقیه بوده است که مردم آن را به خوبی نشان دادند و اگر به توصیه های سال های گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی که تاکید بر اقتصاد مقاومتی داشتند، جامه عمل می پوشاندیم ، امروز شاهد این قبیل کارها در جامعه نبودیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز هم در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی در حاشیه این مراسم، ضمن تبریک هفته بسیج گفت: وجود بسیج در جامعه و وضعیت کنونی بسیار حائز اهمیت و موثر است چرا که امروز انقلاب اسلامی نیازمند افرادی متدین، پرتلاش، بی ادعا و پایبند به ارزشهای انقلاب است.

در ادامه کارکنان با حضور بر مزار شهدای گمنام ضمن ادای احترام با آرمان های مقدس آنان تجدید میثاق نمودند.