اعلام آمادگی دانشگاه جهت پیشگیری از اعتیاد

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۱۱۵ اخبار دانشگاه جدید
اعلام آمادگی دانشگاه جهت پیشگیری از اعتیاد

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت: ما باید به عنوان مسئولان دانشگاه مانند خانواده ، دغدغه حمایت از دانشجویان را داشته باشیم و مانند یک ولی یا پدر به این موضوع نگاه کنیم زیرا دانشگاه آزاد اسلامی در رویکرد جدید خود را به عنوان یک دانشگاه مردمی و در بطن جامعه می بیند.

حجت الاسلام براتی افزود: در مبحث اعتیاد هم عوامل بوجود آورنده و هم تبعات ناشی از آن باید در نظر گرفته شود که ما آمادگی همکاری در این زمینه را داریم و دانشگاه نیز بعنوان یک نهاد اجتماعی خود را مسئول می داند.

وی که در حضور مشاور استاندار و سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان سخن می گفت، با اشاره به اینکه در نهج البلاغه و احادیث نیز به محافظت و سلامت بدن بسیار تاکید شده ، اعتیاد را بعنوان یک عامل مضر بدن شمرد و افزود: دانشگاه باید در این زمینه کار روشنگری را انجام دهد چرا که ضرر و زیان به بدن نوعی گناه به شمار می آید.

مشاور استاندار و سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان هم گفت: یکی از دغدغه های مهم ما در حوزه مواد مخدر تبعات حاصل از آن در جامعه است که از مهمترین آسیب های اجتماعی حال حاضر به حساب می آید.

سرهنگ محمد صفری افزود: یکی از راه کارهای اساسی پیشگیری از ابتلای اشخاص به اعتیاد است که این کار مسبب فرهنگ سازی و کار فرهنگی است و از این رو دانشگاه بعنوان یک نهاد علمی، آموزشی و فرهنگی یکی از مهمترین مکان ها برای این فرهنگ سازی است و به همین دلیل امروز خدمت شما رسیدیم تا بتوانیم با تعامل در این زمینه گام برداریم.

وی در پایان با اشاره به اینکه کارهای فرهنگی تدریجی و عمقی است خواستار تداوم این همکاری شد و از آمادگی مجموعه خود جهت حمایت از پایان نامه های مقاطع ارشد و دکتری در زمینه کاهش اعتیاد سخن به میان آورد.