حال خوش خواندن  در واحد اهواز

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۱۱۷ اخبار دانشگاه جدید
حال خوش خواندن  در واحد اهواز

مراسم هفته کتاب و کتابخوانی با شعار حال خوش خواندن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد.

برگزاری نمایشگاهی از کتاب­های تخصصی و دانشگاهی به مدت یک هفته با تخفیف 10 تا 50 درصدی ، برگزاری مسابقه کتاب و کتابخوانی ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی و تقدیر از 25 نفر برتر این مسابقه از مهمترین برنامه های انجام شده به این مناسبت بود.

همچنین مراسم سخنرانی با حضورمسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و محمدرضا فرهادپور استادیار گروه مدیریت اطلاعات و مدیریت منابع اطلاعاتی واحد اهواز برگزار شد .  اهمیت کتاب و نقش آن در زندگی و فضای اطلاعاتی متراکم- ملزومات کارآمدی اطلاعات از مهمترین موضوعات مطرح شده در مراسم سخنرانی هفته کتاب و کتابخوانی در این واحد بود.

همچنین در این مراسم دانشجویان و کاربران برتر، کارکنان و کتابداران شاغل در کتابخانه­های واحد با اهداء کتاب و لوح تقدیر ، تجلیل شدند.