بیانیه اساتید وکارکنان  بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۱۱۸ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
بیانیه اساتید وکارکنان  بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز

چه حکیمانه فرمودآن پیر مرشد راحل و روشن ضمیرکه(( ملت ایران در عصرحاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول خدا(ص) و کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین (ع) و حسین بن علی(ع) می باشند.)) او که با سلوکی پیامبرگونه،باقرائتی ناب از اسلام،زنگارازدین محمدی(ص)زدود و دورنمایی از تمدن جدیدو عظیم وموعود آخرالزمانی ترسیم کردوخود با رهبری توده های مشتاق و تشنه ی حقیقت ، اولین گام را با تأسیس نظام جمهوری اسلامی ایران به استواری برداشت.

پروردگار متعال را شاکریم که بنا بر قاعده ((ما ننسخ من ءایه أو ننسها نأت بخیرمنها أو مثلها))، پس از امام عظیم الشأن ، سکانداری این کشتی نجات را در طوفان ها و تندباد حوادث به مهربان حکیمی دیگرسپرد تا با درایت و فرزانگی آن را به ساحلی امن برساند.

در روزهای اخیر،مرحله ای دیگر از قانون هدفمندی یارانه ها اجرا شد.لکن عدم تدبیری که در اجرای این قانون مشهود بود،باعث نگرانی مردم،خصوصاًطبقات متوسط ومستضعف گردید.آنهم در برهه ای که تحت شدیدترین تحریم های ظالمانه نظام سلطه در دوسال اخیر،معیشت این طبقات وفادار به اسلام و انقلاب بیش از پیش در تنگنا قرار گرفته است.متأسفانه برخی از مسئولانی که خود در برج های عاج نشسته اند، بی توجه به فشار اقتصادی که کمر مستضعفین را در تأمین حداقل معاش خموده است ، با اجرای برخی سیاست های غیرمعقول و یا معقولی که برای آن به درستی از قبل زمینه سازی نشده،موجب طمع ورزی نظام سلطه و اذناب حقیر و پلیدآن به این مرز و بوم می شوند.این دسته از مسئولان باید بدانندکه در گفتمان امامین انقلاب،مردم و خصوصا طبقات محروم ، به درستی ولی نعمتان آن ها هستند و مطالبات برحقشان می بایست وجه همت قرار گیرد.مسئولین اجرایی باید بدانندادامه مشروعیت حضوربرصندلی های قدرت درگروپاسخگویی و پیگیری مطالبات مردم،علی الخصوص حل مشکلات اقتصادی وپیگیری اقتصادمقاومتی است،بی تردیدبرای حل این مشکلات بایدچشم به ظرفیت های عظیم داخلی داشت و مجاهدانه برای شکوفایی آن تلاش نمود و توهم حل مشکلات از طریق مذاکره و رابطه با کدخدا و نظام ظالم سلطه راکنار گذاشت.باید به جوانان متعهدومتخصص انقلابی اعتماد و تکیه نمود.

بسیج اساتیدوکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اهواز ضمن پافشاری برمطالبات حقه آحاد ملت و همگام با آنهابه اطلاع دشمنان کور دل می رساند،مردم شریف ایران هرگز فریب عملیات روانی و رسانه ای آنها را نخورده و همچنان استوار بر ارزشهای مقدس اسلام و انقلاب ایستاده و باحضور فداکارانه ،چشم فتنه را کور خواهند نمود.

از مسئولان قضایی و امنیتی انتظار می رود ،ضمن تفکیک معدود اغتشاشگرانی که  به تخریب اموال عمومی وکشتار بی گناهان و ایجاد هرج و مرج می پردازند،پشت پرده های این مزدوران خبیث و نقشه های کثیف دشمنان خارجی و دنباله های داخلی آنها را افشا نموده واشدمجازات را در خصوص مقصرین اعمال نمایند.

بسیج اساتید                                                                    بسیج کارکنان

دانشگاه آزاد اسلامی اهواز                                                    دانشگاه آزاد اسلامی اهواز