برداشتن قدم هایی استوار جهت مقابله با کرونا ویروس

۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۲۳۲ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
برداشتن قدم هایی استوار جهت مقابله با کرونا ویروس

رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان گفت : پس از آغاز به کار این قرارگاه و مشخص شدن وظایف جهت مبارزه و پیشگیری از کرونا ، اقدامات تا از بین رفتن این ویروس ادامه دارد.

حجت الاسلام فرج اله براتی افزود: به همین منظور با هماهنگی های به عمل آمده، روز گذشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ضدعفونی شد و این کار به صورت مداوم ادامه خواهد داشت .

وی در ادامه به برگزاری منظم جلسات این قرارگاه اشاره کرد و گفت : در جلسه روز گذشته، موارد مهمی از جمله آماده نمودن محتوا به منظور آگاهی بخشی به جامعه از طریق پرتال و فضای مجازی به تصویب رسید که بزودی عملیاتی خواهد شد .

رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ادامه داد: در دیگر واحدهای استان خوزستان هم فعالیت های این قرارگاه در حال انجام است که می توان به پاکسازی، گندزدایی و ضدعفونی اماکن عمومی و پرتردد شهرستان ایذه توسط بسیج دانشجویی این واحد دانشگاهی و تولید محلول ضدعفونی کننده دست در واحد دزفول اشاره کرد.