ورود دانشکده علوم پایه واحد اهواز جهت تحقق رسالت دانشگاه آزاد اسلامی

۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۷ کد : ۳۲۳۹ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در سومین جلسه این قرارگاه گفت: دانشکده علوم پایه واحد اهواز با تولید ژل ، محلول های ضدعفونی و گندزدایی به مقابله با کرونا می پردازد.
ورود دانشکده علوم پایه واحد اهواز جهت تحقق رسالت دانشگاه آزاد اسلامی

حجت الاسلام فرج الله براتی افزود: با یاری خداوند متعال و همت همکاران گرامی روز گذشته با بهره برداری و تولید انبوه مایع ضدعفونی در واحد دزفول به صورت جدی وارد عرصه خدمت رسانی شدیم و در همین راستا آمادگی ساخت ماسک و لباس را هم با اخذ مجوزهای مربوطه در سطح استان داریم و امیدواریم که بتوانیم این کار را نیز به نحو احسن انجام دهیم چراکه این امر مورد استقبال مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان نیز قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در رویکرد جدید خود باید مشکلات و مسائل جامعه را حل کند گفت: در این مسئله باید ورود و ایثار کرد تا سلامتی جامعه از لحاظ امنیتی و بهداشتی تامین شود.

براتی در ادامه گفت: ۴۰ نفر از اساتید گروه علوم پزشکی دانشگاه به سامانه ۴۰۳۰ جهت ارائه خدمات معرفی شدند تا بتوانیم در این زمینه نیز همراهی مثبتی داشته باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با اشاره به سمپاشی و ضدعفونی محوطه های دانشگاه و کلاسی گفت: این کار تا ریشه‌کنی کامل کورونا ویروس به طور مداوم در واحدها ادامه خواهد داشت و در همین راستا و با هدف کمک به مردم شریف شهر اهواز طی روزهای گذشته با استفاده از 300 لیتر محلول ضدعفونی چهار منطقه عین دو، کیان، ملاشیه و سیدخلف توسط اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه واحد اهواز ضد عفونی شده است.

حجت الاسلام براتی در پایان به توزیع ۱۰۰ عدد ژله ضدعفونی به همراه دستکش برای کارکنان و کسانی که مشغول به فعالیت هستند اشاره کرد.

در ادامه نیز اعضای قرارگاه به ارائه گزارشی از اقدامات حوزه کاری خود پرداختند و همچنین درخصوص موارد جدید تصمیماتی ارائه و اتخاذ شد.