تمایل بانک قرض الحسنه مهر ایران جهت همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان

۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۲۴۰ اخبار دانشگاه جدید
تمایل بانک قرض الحسنه مهر ایران جهت همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی استان خوزستان در دیدار با رییس و معاونین بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: اگر بتوانیم تسهیلاتی را با همکاری بانک مهر در اختیار دانشجویان مانده از تحصیل بگذاریم ، کار انسانی و بزرگی انجام داده ایم.

حجت الاسلام فرج اله براتی ،ارائه تسهیلات با بهره کم برای کارکنان واستادان و استفاده از دیگر خدمات و مزایای این بانک را از دیگر موضوعاتی عنوان کرد که در این دیدار بررسی شد.

مدیرشعب بانک مهر استان خوزستان هم در این دیدار ضمن اعلام آمادگی شعب این بانک برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، گفت: علاوه بر موضوعات مطرح شده در این نشست، طرح های متفاوتی جهت ارائه وجود دارد که ضمن بررسی دو طرف، می توان طرح مناسب را برای استفاده دانشجویان، کارکنان و استادان انتخاب وارائه کرد.

سید ابراهیم جانانه در پایان، براعطای تسهیلات و دیگر خدمات به کارکنان ، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان تاکید کرد.