ضدعفونی کردن معابر توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۲۴۱ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد واحد اهواز در اقدامی جهادی، معابر این شهر را ضدعفونی کردند.
ضدعفونی کردن معابر توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با اعلام این خبر افزود: مطابق تصمیمات اتخاذ شده در قرارگاه و همچنین جهت خدمت رسانی به مردم عزیز در بحران اخیر، اعضای بسیج دانشجویی واحد اهواز در قالب تیم های چند نفره مناطق عین دو، سیدخلف، ملاشیه و کیان این شهر را ضدعفونی کردند.

حجت الاسلام فرج اله براتی افزود: در این اقدام جهادی که طی 5 روز به طول انجامید، بیش از ۱۸ هزار متر مربع از معابر و اماکن این مناطق از جمله مساجد، حسینیه ها، بانک ها، فروشگاه ها و منازل مسکونی ضدعفونی شد و برای این کار حدود ۳ هزار لیتر محلول ضد عفونی مورد استفاده قرار گرفت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات جهادی قرارگاه استان خوزستان همچنان ادامه دارد افزود: امیدواریم به یاری خداوند متعال اقدامات در نظر گرفته شده مطابق برنامه ریزی و زمان بندی مشخص تحقق یابد تا بتوانیم سهمی هر چند کوچک در برطرف کردن این بحران برای مردم داشته باشیم و با این کار به رسالت خود در زمینه دانشگاه مردمی جامه عمل بپوشانیم.