تاریخ های برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸  واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۲۹۷ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید اطلاعیه جدید

با توجه به دستورالعمل صادره از دبیرخانه هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان امتحانات پایان ترم جاری به شرح ذیل برگزار می گردد:
امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸  مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی به صورت برخط (آنلاین) شفاهی با حضور ناظر آموزش و استاد در محل واحد دانشگاهی و بدون نیاز به حضور دانشجویان در واحد محل تحصیل ، از تاریخ ۹۹/۳/۲۶  لغایت ۹۹/۴/۱۹ برگزار می گردد.
امتحانات نیمسال دوم دروس گروه معارف اسلامی ،  آشنایی با دفاع مقدس و عمومی (زبان فارسی و زبان انگلیسی) مقاطع کاردانی و کارشناسی رشته های پزشکی ، غیر پزشکی و دکترای عمومی دامپزشکی از تاریخ ۹۹/۴/۱۳  لغایت ۹۹/۴/۱۹  به صورت برخط (آنلاین) برگزار خواهد شد.
امتحانات پایانی نیم سال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸  مقطع کاردانی و کارشناسی( به جزء دروس گروه معارف اسلامی، دفاع مقدس و عمومی)  از تاریخ ۹۹/۵/۴ لغایت  ۹۹/۵/۲۸  در روزهای شنبه تا سه شنبه (به جزء روزهای تعطیل رسمی) برگزار می گردد.
شایان ذکر است در صورت صدور مجوز برگزاری حضوری امتحانات توسط مدیریت بیماری کرونا استان ، تمام برنامه ریزی پیشنهادی بر آن اساس ( تعجیلا و تاخیرا ) اصلاح خواهد شد.
دروس عملی و بخش عملی دروس عملی نظری نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹۹۸  در بازه ۹۹/۴/۲۱ لغایت ۹۹/۴/۳۱ برگزار و ارزیابی می گردد.
ضمنا ترم تابستان سال تحصیلی ۹۹_۹۸  از تاریخ ۹۹/۴/۲۸ و در روزهای چهارشنبه ، پنجشنبه و جمعه هر هفته برنامه ریزی می شود.

جهت تعیین محل امتحانات,مختص دانشجویان غیربومی (طرح تعاون)

ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاه (اساتید - دانشجویان)