فرمانده جدید بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز معرفی شد.

۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۲۸ کد : ۳۲۹۸ خبرهای دانشگاه
فرمانده جدید بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز معرفی شد.

جلسه تکریم و معارفه مسئولان سابق و جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در ائین تکریم و معارفه فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ، بابیان ویژگیهای اتفاقات ماه خرداد در فرآیند شکل گیری انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت:حقیقتا بسیج از یادگاریهای ارزشمند امام عزیز است.

حجت السلام براتی افزود : همگان شاهد بوده اند که در عمر با برکت نظام جمهوری اسلامی ، فتنه ها و نقشه های شوم دشمنان با پشتوانه ی مردم خنثی شده است که نقش بسیج در این بین بی بدیل است و همانطور که امام خمینی (ره)فرموده اند ،بسیج شجره طیبه است که همیشه دارای ثمر بوده و حاصل میوه های آن هر روز پربارتر از گذشته در جامعه نمودار می گردد.

وی خاطر نشان کرد: بسیج حاصل اخلاص ، از خودگذشتگی و زحمات مردانی خدایی چون سردار سلیمانی هاست،که در حیات خود، آسمانی زندگی کرده اند و هرگز پایبند و دلبسته ی مسئولیت ها نبوده و نیستند.

حجت الاسلام براتی ، فصل و وصل را از خصوصیات بسیجیان و شهدا عنوان کرد که پای درخت انقلاب ، تا آخر مانده اند.

وی اظهار داشت: بسیج توفیقی از جانب خداوند است و سعی همه ما هم باید در جلب رضایت الهی باشد.

فرمانده حوزه بسیج استانداری خوزستان  نیز در این جلسه گفت : دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در چند سال اخیر ، اثرگذاری خود را در جامعه بیش از گذشته به نمایش گذاشته است.

سلیمانی در ادامه افزود: بسیج به فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد وامروزه اثرات و تفکر بسیج در به هم زدن چهره ماورایی استکبار کاملا مشهود بوده و نقش آن در تحولات و ماموریت های جنگ نرم بر کسی پوشیده نیست.

وی افزود:فعالیت فرماندهان بسیج باید از حالت ارشادی به رسالت راهبردی تغییر کند.

حسن کاظمی فرمانده سابق بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز نیز ، ضمن آرزوی توفیق و موفقیت برای فرمانده جدیدگفت : تمام هدفم خدمت بود واز خداوند میخواهم در راه و مسیر انقلاب اسلامی و تحت فرماندهی مقام معظم رهبری ، همیشه یک سرباز ، باقی بمانم.

عباس کرمی فرمانده جدید بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت : با توجه به حسن اعتماد مجموعه و مسئولان محترم ، امیدوارم بتوانم به رسالت های بسیج در دانشگاه ها عمل کنم و هم راستا با صحبت های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب حرکت کرده و  در مسیر آرمانهای انقلاب و کشور ، نقشی موثری ایفا نمائیم.

درپایان نیز ریاست دانشگاه آزاد استان و فرمانده بسیج کارکنان استانداری خوزستان از زحمات حسن کاظمی تقدیر و حکم یک ساله ی عباس کرمی را برای ایفای مسئولیت در جایگاه فرمانده بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به وی تقدیم‌ نمودند.