آغاز امتحانات نهایی کارشناسی ارشد ودکتری دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان

۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۳۰۸ اخبار دانشگاه جدید اطلاعیه جدید
امتحانات پایان ترم مقاطع کارشناسی ارشد و مقطع دکتری به صورت مجازی در خوزستان آغاز شد.
آغاز امتحانات نهایی کارشناسی ارشد ودکتری دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان واحد اهواز،حجت السلام براتی ،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت:با توجه به وضعیت قرمز در استان بدلیل شیوع ویروس کرونا، امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی استان، در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی،  با حضور ناظر آموزش و استاد در واحد دانشگاهی و بدون نیاز به حضور دانشجویان در محل برگزار می شود.

حجت السلام براتی با اشاره به اینکه بازه ی زمانی ۲۶ خرداد تا ۱۹ تیر ماه این آزمون ها برگزارخواهند شد، افزود : امتحانات بصورت شفاهی و براساس تاریخ و ساعت امتحان مندرج در برنامه امتحانی برگزار می گردند و تصویر دانشجو جهت احراز هویت، توسط ناظر مربوطه قبل از شروع امتحان تایید خواهد شد .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در خصوص زمان برگزاری امتحانات پایانی نیمسال دوم 99-98 مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی نیز اظهار داشت: امتحانات این مقاطع درصورتی که وضعیت در استان به دلیل شیوع کرونا قرمز نباشد، از تاریخ ۴ مرداد، به صورت حضوری برگزار خواهد شد، در غیر این صورت درخصوص زمان جدید امتحانات، تصمیم دیگری خواهیم گرفت.

وی در ادامه اظهار داشت:دروس کارگاهی،آزمایشگاهی،دروس عملی و بخش عملی دروس عملی-نظری به مدت ۱۰ روز و در بازه زمانی ۲۱ تا ۳۱ تیرماه برگزار و امتحان گرفته می شود.

حجت السلام براتی تأکید کرد دانشجویان برای کسب اطلاع از نحوهی حضور در امتحانات به بخش اطلاعیه ها ، در پرتال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به آدرس http://iauahvaz.ac.ir/fa مراجعه نمایند و پیش از آزمون، نسبت به پرداخت شهریه و اقساط صندوق رفاه دانشجویی اقدام کنند.

یکی دیگر از تأکیدات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان این بود که دانشجویان اخبار موثق مربوط به دانشگاه را ،  صرفا از مبادی رسمی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز دریافت نمایند.

​​​​​[روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز]

جهت کسب اطلاعات بیشتر  و رویت زمان برگزاری امتحانات نیمسال دوم 99-98 کلیک نمایید!

انعکاس خبر در :