مدیرکل پژوهشی واحد اهواز معرفی شد

۱۶ تیر ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۳۵۰ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
ـ مراسم معارفه مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد .
مدیرکل پژوهشی واحد اهواز معرفی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز:

حجت الاسلام دکتر فرج اله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در این مراسم که با حضور معاونین این واحد دانشگاهی برگزار شده بود یکی از اصلی ترین دستاوردهای پژوهش و فناوری را  کاربردی شدن علم در صنایع و حل مسائل مختلف کشور دانست و گفت:  تجاری سازی ، عملیاتی شدن و رفع نیازهای جامعه از محورهای تأثیرگذار پژوهش و تحقیق است .

وی با تاکید به اینکه کارگاهها و تجهیزات مدرن و با تکنولوژی بالا در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان قراردارد گفت: می توان با بهره گیری از متخصصان با تجربه و دانشگاهی گامهای بلندی را در راستای تولید علم و رفع چالش های مهم جامعه برداشت .

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز در این مراسم ضمن تبریک میلاد با سعادت امام رضا (ع) ، آموزش پژوهش محور را مورد تأکید قرار داد و گفت: حرکت آموزش به سوی پژوهش محور از آروزهای دیرینه نظام آموزش عالی کشور است.

حجت الاسلام علی عطایی نسب اظهار داشت: گرچه میدانم اکثر تصمیم ها و سیاست گذاری ها از سازمان مرکزی ابلاغ می شوند، ولی انتظار آن است که مجموعه معاونت پژوهش استان در حد خود نسبت به آموزش های پژوهش محور، اقدامات عملیاتی و خدمات پژوهشی ارائه دهند .

در پایان این مراسم ، علیرضا نویدی به عنوان مدیرکل پژوهش و فناوری واحد اهواز معرفی شد . وی پیش از این مدیر آزمایشگاه ها و کارگاه های این واحد دانشگاهی را برعهده داشته است .