معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز:

زمان و نحوه برگزاری کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز اعلام شد

۱۸ تیر ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۳۵۴ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
- معاون واحد اهواز از حضور بیش از ۹۲ درصد دانشجویان در امتحانات مجازی ، مشخص شدن زمان و نحوه برگزاری کارگاه ها و آزمایشگاه ها ، مژده به دانشجویانی که موفق به کسب نمره قبولی نشده اند ، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز:

دکتر بیژن کریمی بیرگانی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با بیان این مطلب که امتحانات نیمسال جاری  در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از  ۲۶ خرداد ماه  به صورت مجازی برگزار شده است گفت :  بیش از 92 درصد دانشجویان در این نوع امتحان شرکت داشته اند که در مقایسه با نیم سالهای  گذشته تعداد شرکت کنندگان بیشتر بوده است.

وی همچنین از آغاز  امتحانات گروه های معارف و عمومی  از  ۱۳تیرماه  خبر داد و گفت : این امتحانات به صورت مجازی  تا ۱۹ تیرماه ادامه خواهند داشت.

معاون آموزشی واحد اهواز در خصوص زمان و نحوه برگزاری  امتحانات کارگاه و  آزمایشگاههای این واحد دانشگاهی  گفت : این امتحانات از ۲۱ تا ۳۱ تیرماه  با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و موافقت ستاد مقابله با  کرونا در استان به صورت حضوری برگزار خواهند شد.

کریمی در خصوص وضعیت ترم تابستانه  دانشگاه ازاد اسلامی واحد اهواز گفت : این دانشگاه  آمادگی کامل جهت برگزاری ترم تابستان را  به صورت مجازی دارد ولی تاکنون بخشنامه ای از سوی سازمان مرکزی دانشگاه در این خصوص اعلام نشده است.

وی در پایان  سخنان خود گفت: دانشجویانی که در کلاسهای مجازی شرکت کرده و تا سقف سه درس و حداکثر شش واحد را در دوره کاردانی و کارشناسی نمرات کمتر از 12 و در دوره تحصیلات تکمیلی نمره کمتر از 14 کسب نماید، می توانند تا پایان سال تحصیلی 1400-1399 مازاد بر واحدهای انتخابی مجدداً بدون پرداخت شهریه انتخاب واحد نموده و نمره خود را جبران کنند.