با امضای تفاهم نامه ای

تجاری سازی علم در واحد اهواز سرعت می گیرد

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۲ کد : ۳۳۷۹ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
ـ با امضای تفاهم نامه ای بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز و یک شرکت دانش بنیان، تجاری سازی علم در این دانشگاه سرعت بیشتری می گیرد.
تجاری سازی علم در واحد اهواز سرعت می گیرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز:
حجت الاسلام دکتر فرج اله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در مراسم امضای این تفاهم نامه به بیان اهمیت علم و تولید آن در جهت رفع مشکلات و معضلات جامعه اشاره  و تصریح کرد: هدف اصلی از این تفاهم نامه مشارکت بیشتر دانشجویان در توسعه ارتباط بین علم ، صنعت و تجاری سازی ایده ها و نظرات آنان در این خصوص است . وی با تاکید به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از نظر تراز علمی و پژوهشی در رتبه بسیار خوبی در کشور قرار دارد گفت : دانشگاه باید در جایگاه حل مسئله قرار گیرد تا بتواند نیازهای جامعه را برطرف نماید .
دکتر حسیبی مدیر عامل شرکت دانش بنیان شتابنده آپر نیز در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای این شرکت گفت : این شرکت دارای رتبه یک کشوری و در مرکز رشد دانشگاه شهید چمران اهواز قرار دارد. وی افزود : هدف شرکت، حمایت از تولید محصولات و تجاری سازی علم است .
مدیر عامل شرکت دانش بنیان شتابنده آپر تاکید کرد: با گسترش علم و تجاری سازی آن می توان به اقتصاد کشور کمک کرد .
بنا بر این گزارش ، مشارکت در اجرای طرح های دانش بنیان ، برگزاری دوره های تخصصی ، استفاده از اساتید متخصص دانشگاهی ، شناسایی و حمایت از دانش پژوهان ، اشتراک گذاری منابع آزمایشگاهی ، کارگاهی و آموزشی ، تأمین سرمایه گذار و سرمایه لازم برای طرحهای زود بازده و میان مدت از جمله مفاد این تفاهم نامه عنوان شده است.