در راستای حمایت از کسب و کارهای مبتنی بر فناوری

چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می شود

۰۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۶ کد : ۳۴۲۷ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید اطلاعیه جدید
- چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در راستای حمایت از ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و نوآوری برگزار می شود.
چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز:

در راستای حمایت از ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و نوآوری در سال جهش تولید و با هدف تبدیل دارایی های فکری به ثروت و بررسی آثار ویروس کرونا بر تغییر الگوی زیستی همگام با فناوری های جدید، چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می شود.

مهلت ارسال ایده به چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان تا 18 مهرماه است.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به وبگاه جشنواره به آدرس www.ysf-persia.com  نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

گفتنی است برگزیدگان نهایی جشنواره از اعتبار ویژه بنیاد نیکوکاری جمیلی به منظور تجاری سازی محصول و ایجاد شرکت نوپا بهره مند می شوند. همچنین از رتبه های برتر برای توسعه کسب و کار حمایت ویژه خواهد شد.