با حضور در جمع خانواده دانشجوی شهید:

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از شهدای مدافع حرم تجلیل کرد

۲۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۴ کد : ۳۴۹۷ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
ـ معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در جمع خانواده دانشجویی شهید علی حسینی کاهکش از این خاناوده تجلیل کرد.
معاون فرهنگی  دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از شهدای مدافع حرم تجلیل کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سفر خود به خوزستان ،به همراه رییس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان و جمعی دیگر از مسئولان و معاونان این دانشگاه  در جمع خانواده  این شهید حاضر شد.

بنا براین گزارش ، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این دیدار ضمن ابلاغ سلام دکتر طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی به این خانواده، به بزرگی و عظمت شهدای مدافح حرم اشاره کرد و گفت: همه ما مدیون شهدای مدافع حرم هستیم و امنیت و عزت امروز ما مدیون این شهدا ست . وی افزود: شهید علی حسینی علیرغم  اشتغال در شرکت نفت ، فداکاری و پاسداری از حریم اهل البیت(ع)، جمهوری اسلامی و ولایت فقیه، را به راحتی و آسایش خود ترحیج داد و این موضوع سرلوحه و الگویی گرانسنگ  برای جوانان کشور است.

گفتنی است شهید علی حسینی کاهش دانشجوی رشته برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در عملیات آزاد سازی نبل الزهرا(س) سوریه  در بهمن ماه 1394 به فیض رفیع شهادت نایل شد.