معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی :

فعالیت دانشجوئی، سرمایه گذاری برای آینده است

۲۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۶ کد : ۳۴۹۸ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
ـ معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از آمادگی این دانشگاه جهت حمایت کامل از تشکل ها و نشریات دانشجویی خبر داد .
فعالیت دانشجوئی، سرمایه گذاری برای آینده است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در دومین روز از سفر خود به خوزستان در دیدار با فعالان تشکلهای دانشجویی و همچنین مسئولان نشریات دانشجویی ضمن اعلام حمایت این دانشگاه از آنان گفت: تشکلها و نشریات می توانند در بستر سازی فرهنگی و ایجاد شور و نشاط فرهنگی و تربیتی در دانشگاه نقش کلیدی را داشته باشند.

جهان بین با اشاره به اصلاح آیین نامه، بیان کرد مهم ترین مسأله در این آیین نامه، تسهیل و تقویت فعالیت های تشکل ها بوده است.

وی افزود: تشکل ها بستری برای فعالیت و رشد دانشجویان و نبض حیات دانشگاه است و از میزان فعالیت تشکل ها می توان حیات فرهنگی دانشگاه را فهمید.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با بیان اینکه آیین نامه جدید برگزاری کرسی های آزاد اندیشی ابلاغ شده است گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، این نشست ها می توانند به صورت مجازی برگزار شوند.

جهان بین در این نشست خواستار ایجاد نظام رتبه بندی برای تشکل و نشریات دانشجویی شد.

دکتر امین حمزوی نماینده دانشگاه در هیات‌های نظارت بر تشکلهای اسلامی سیاسی استان خوزستان نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از نحوه فعالیتهای تشکل و نشریات دانشجویی گفت: در حال حضار 7 تشکل رسمی و دارای مجوز در واحدهای دانشگاهی خوزستان به فعالیت مشغول هستند. وی برگزاری دوره های آموزشی، اردوهای تربیتی و فرهنگی و همچنین برگزاری نشست های مجازی را از جمله برنامه های اجرا شده توسط تشکلهای دانشجویی در یک سال اخیر اعلام کرد.

در پایان این نشست،  فعالان تشکلهای دانشجویی و همچنین مسئولان نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و همچنین برنامه ها ی خود در زمینه مختلف پرداختند.