معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خبرداد :

شاخص های ارزیابی حوزه فرهنگی اجتماعی با همکاری واحدها تدوین می شود

۲۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۷ کد : ۳۴۹۹ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
ـ معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت: براساس شاخص و معیارهای تعیین شده، فعالیت های فرهنگی از جهت کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
شاخص های ارزیابی حوزه فرهنگی اجتماعی با همکاری واحدها تدوین می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سفر خود به خوزستان و در جمع اعضای شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با اعلام این خبر افزود: براساس ارزیابی، کارنامه فرهنگی برای هر واحد دانشگاهی صادر می گردد.

وی با اشاره به ترکیب شورای فرهنگی واحدهای دانشگاهی گفت: شورای فرهنگی دانشگاه، نقطه و کانونی برای کیفی سازی برنامه ها، عدم موازی کاری، رصد برنامه ها، تخصیص صحیح اعتبارات و... است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، آمارهای توصیفی، ترکیب بندی فعالیت ها، درصد جذب اعتبارات، نظام برنامه ریزی، فضای فرهنگی، ساختار، میزان جذب مخاطب، اجرای برنامه های فرهنگی ماندگار، فعالیت های ابتکاری، فضای مجازی و... از جمله شاخص های ارزیابی است.

وی حضور تشکلها، کانو نها، بسیج را یک فرصت مغتنم خواند و گفت: باید با تمهید اقدمات این گروه ها را فعال و نشاط و فعالیت واقعی و سازنده را در فضای دانشگاه تقویت کرد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر فرج اله براتی رییس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان که میزبانی این نشست را برعهده داشت نیز ضمن خوش آمدگویی به شرکت کنندگان، در سخنانی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی و مذهبی در واحد اهواز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان یکی از موفق ترین دانشگاههای کشور در زمینه های مختلف فرهنگی از جمله امداد رسانی و تأمین نیازهای مردم سیل زده در سال گذشته این استان بوده است .

وی اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در سال گذشته  را مورد اشاره قرار داد و گفت: امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا، گسترش و تقویت  برنامه های فرهنگی  به صورت مجازی را در برنامه ریزی قرار گرفت که در این خصوص علاوه بر برگزاری  مسابقات فرهنگی، دوره های فرهنگی و آموزشی خوبی به صورت مجازی برگزار شده است.

حجت الاسلام و المسلمین علی عطایی نسب رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان نیز در این نشست با بیان این مطلب که انبیا(ص) برای هدایت انسان ها آمدند و در این راه سختی های زیادی را تحمل کردند گفت: کار انبیا برای هدایت بهترین مصداق فعالیت و تلاش فرهنگی است.

وی افزود: تلاش استاد برای هدایت دانشجو، ادامه دهنده کار انبیاء است .

عطایی نسب همچنین با ارائه پیشنهادی  در خصوص قرار گرفتن بسیج کارکنان واحدهای دانشگاهی در شورای فرهنگی از فعالیتهای خوب فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان تقدیر کرد .

در پایان این نشست، اعضای شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و راهکارهای فرهنگی پرداختند.