ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی

۰۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۴ کد : ۳۶۰۰ اخبار شاخص جدید اخبار دانشگاه جدید
ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی بهمن ماه ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، بدینوسیله به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیم سال دوم دانشگاه آزاد اسلامی می رساند، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال دوم که پذیرش برای آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی انجام می شود و از روز یکشنبه 30 آذرماه آغاز شده است، همچنان ادامه دارد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.